Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Ik heb vorig school- of academiejaar een school- of studietoelage ontvangen en heb daardoor bij inschrijving maar een voorschot moeten betalen maar toch zie ik het saldo berekend op basis van het standaard studiegeld in mijn selfservice staan.

Oplossing

Zolang de studietoelage in het lopende academiejaar niet effectief toegekend werd, wordt het studiegeld in SisA voor dat academiejaar steeds berekend op basis van het standaard tarief (dus als standaardstudent).  Het bedrag in je SisA selfservice kan dus hoger zijn dan het bedrag dat gevraagd werd op het moment van de inschrijving.

De betaling van het saldo, zichtbaar in je SisA selfservice, moet gebeuren wanneer de centrale studentenadministratie je via mail vraagt om je openstaande schuld in SisA te betalen (het bedrag wordt in de mail vermeld). Tot zolang is het voorlopige verminderde studiegeld van 115,8 euro (tarief 2022-2023) voldoende.

Wanneer je het openstaande saldo reeds voor de toekenning van de studietoelage (geheel of gedeeltelijk) hebt betaald en de beurs wordt nadien toegekend, wordt je natuurlijk terugbetaald.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Ik heb een studietoelage aangevraagd maar nog niet ontvangen. Er wordt via email gevraagd om het openstaande saldo, berekend op basis van het standaardtarief, te betalen. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Ik heb mijn inschrijving stopgezet maar heb een aanvraag voor een studietoelage ingediend. Hoeveel moet ik dan betalen?
Studiegeld: Ik heb van de dienst Studietoelagen het bericht gekregen dat mijn studiebeurs/studietoelage werd toegekend. Mijn studiegeld werd evenwel nog niet aangepast. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Ik heb een bedrag in het kader van het studiegeld betaald maar zie toch nog een saldo staan in mijn SisA selfservice.
Studiegeld: Ik zie een ander of lager bedrag in mijn financiën staan dan wat er bij (her)inschrijving gevraagd wordt om te betalen.
Artikel details
Artikel ID: 56
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.6/5.0 (96)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid