Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Ik heb van de dienst Studietoelagen het bericht gekregen dat mijn studiebeurs/studietoelage werd toegekend. Mijn studiegeld werd evenwel nog niet aangepast. Wat moet ik doen?

Oplossing

Wanneer de studiebeurs van de Vlaamse gemeenschap effectief werd toegekend, zal je studiegeld (her)berekend worden op basis van het beurstarief (zie http://www.uantwerpen.be/studiegeld).  Normaal wordt de universiteit eveneens over de toekenning ingelicht.

Het kan evenwel zijn dat de universiteit door de dienst Studietoelage nog niet van je beurstoekenning op de hoogte werd gebracht en je een vraag krijgt betreffende het betalen van het openstaande saldo.  Bezorg ons via de helpdesk dan een scan van de toekenning zodat we je beursstatus in SisA kunnen aanpassen en het studiegeld kunnen herberekenen.  Je kan dan wachten met het betalen van de vordering tot het studiegeld werd herberekend.

Opgelet, het is mogelijk dat er zelfs na de herberekening nog steeds een openstaand saldo is.  Dit moet dan natuurlijk wel zo snel mogelijk betaald worden.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Ik heb een studietoelage aangevraagd maar nog niet ontvangen. Er wordt via email gevraagd om het openstaande saldo, berekend op basis van het standaardtarief, te betalen. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Ik heb vorig school- of academiejaar een school- of studietoelage ontvangen en heb daardoor bij inschrijving maar een voorschot moeten betalen maar toch zie ik het saldo berekend op basis van het standaard studiegeld in mijn selfservice staan.
Studiegeld: Ik heb mijn inschrijving stopgezet maar heb een aanvraag voor een studietoelage ingediend. Hoeveel moet ik dan betalen?
Studiegeld: Ik heb een bedrag in het kader van het studiegeld betaald maar zie toch nog een saldo staan in mijn SisA selfservice.
Studiegeld: Ik heb een bevestiging van de dienst Studietoelage ontvangen over mijn studietoelage maar ik zie nog geen wijziging in het bedrag op SisA.
Artikel details
Artikel ID: 175
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.6/5.0 (29)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid