Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Ik heb een bevestiging van de dienst Studietoelage ontvangen over mijn studietoelage maar ik zie nog geen wijziging in het bedrag op SisA.

Oplossing

De onderwijsadministratie van de universiteit ontvangt maar ten vroegste een week na de bevestiging aan de student de informatie over de toekenning van een studietoelage.  Dan pas kunnen we de studiegelden herberekenen.  Je moet dus geduld hebben

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Ik heb van de dienst Studietoelagen het bericht gekregen dat mijn studiebeurs/studietoelage werd toegekend. Mijn studiegeld werd evenwel nog niet aangepast. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Ik heb een studietoelage aangevraagd maar nog niet ontvangen. Er wordt via email gevraagd om het openstaande saldo, berekend op basis van het standaardtarief, te betalen. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Ik heb vorig school- of academiejaar een school- of studietoelage ontvangen en heb daardoor bij inschrijving maar een voorschot moeten betalen maar toch zie ik het saldo berekend op basis van het standaard studiegeld in mijn selfservice staan.
Document: Ik wens attesten voor het groeipakket (kinderbijslag) of de dienst Studietoelage in Vlaanderen.
Studiegeld: Ik heb juist mijn studieprogramma samengesteld maar ik zie geen wijziging in het saldo van het te betalen studiegeld?
Artikel details
Artikel ID: 403
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (10)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid