Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Ik heb juist mijn studieprogramma samengesteld maar ik zie geen wijziging in het saldo van het te betalen studiegeld?

Oplossing

De berekening van het studiegeld op basis van de opgenomen studiepunten van je studieprogramma gebeurt niet continu maar op bepaalde tijdstippen (meestal 's nachts tijdens de week).  Controleer je campusfinanciën na 24 uur opnieuw om indien van toepassing een wijziging te zien.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Na de aanmelding op SisA zie ik nog geen studiegeldbedrag in mijn rekeningoverzicht staan.
Studiegeld: Ik heb een bedrag in het kader van het studiegeld betaald maar zie toch nog een saldo staan in mijn SisA selfservice.
Studiegeld: Ik heb mijn inschrijving stopgezet maar heb een aanvraag voor een studietoelage ingediend. Hoeveel moet ik dan betalen?
Studiegeld: Ik zie geen of een ander bedrag in mijn financiƫn staan dan wat er bij (her)inschrijving gevraagd wordt om te betalen.
Studiegeld: Wanneer moet ik het openstaande saldo dat ik zie in de selfservice betalen?
Artikel details
Artikel ID: 52
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.6/5.0 (5)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid