Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Wanneer moet ik het openstaande saldo dat ik zie in de selfservice betalen?

Oplossing

Als er een openstaand saldo is nadat je het studiegeld dat vereist is bij inschrijving betaald hebt, betaal je dit best op eigen initiatief zo snel mogelijk. Op bepaalde tijdstippen zal de centrale studentenadministratie ook extra verwittigingen over het openstaande saldo rondsturen maar je wacht deze best niet af.  Op die manier ben je zeker dat je computerfaciliteiten geen hinder zullen ondervinden.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Ik heb een studietoelage aangevraagd maar nog niet ontvangen. Er wordt via email gevraagd om het openstaande saldo, berekend op basis van het standaardtarief, te betalen. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Ik heb vorig school- of academiejaar een school- of studietoelage ontvangen en heb daardoor bij inschrijving maar een voorschot moeten betalen maar toch zie ik het saldo berekend op basis van het standaard studiegeld in mijn selfservice staan.
Studiegeld: Ik heb een informatieve mail ontvangen over het opvolgen van mijn openstaande schuld. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Ik heb van de dienst Studietoelagen het bericht gekregen dat mijn studiebeurs/studietoelage werd toegekend. Mijn studiegeld werd evenwel nog niet aangepast. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Ik heb een bedrag in het kader van het studiegeld betaald maar zie toch nog een saldo staan in mijn SisA selfservice.
Artikel details
Artikel ID: 54
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 1.4/5.0 (10)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid