Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Ik heb een informatieve mail ontvangen over het opvolgen van mijn openstaande schuld. Wat moet ik doen?

Oplossing

In de maand oktober verstuurt de centrale studentenadministratie een informatieve mail naar alle studenten om hen te herinneren aan het belang om tijdig te zorgen voor de betaling van het studiegeld.  Als er een openstaand saldo is, is dit zichtbaar op de Home-pagina in je SisA selfservice.  Indien er geen saldo zichtbaar is, is het studiegeld op dat moment in orde.  Bij wijzigingen aan het studieprogramma kan er eventueel terug een saldo zichtbaar worden.

Studenten die wegens een studietoelage in het vorige school- of academiejaar de toelating hebben gekregen om tijdelijk 106,9 euro te betalen in afwachting van het bekomen van een nieuwe studietoelage kunnen deze informatieve mail negeren.  Ook studenten die een spreidingsplan via de sociale dienst hebben bekomen, mogen deze informatieve mail negeren.  Indien de openstaande schuld wel effectief betaald moet worden door deze studenten, zal hier tijdig een communicatie over gebeuren.

Alle anderen dienen zo snel mogelijk te zorgen voor de betaling van de openstaande schuld om blokkeringen in de loop van het najaar te voorkomen.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Ik heb vorig school- of academiejaar een school- of studietoelage ontvangen en heb daardoor bij inschrijving maar een voorschot moeten betalen maar toch zie ik het saldo berekend op basis van het standaard studiegeld in mijn selfservice staan.
Studiegeld: Ik heb een studietoelage aangevraagd maar nog niet ontvangen. Er wordt via email gevraagd om het openstaande saldo, berekend op basis van het standaardtarief, te betalen. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Bepaalde faciliteiten in SisA (en de toegang tot het studentenportaal) werden geblokkeerd wegens een openstaande rekening. Wat nu?
Studiegeld: Wanneer moet ik het openstaande saldo dat ik zie in de selfservice betalen?
Studiegeld: Ik heb een bedrag in het kader van het studiegeld betaald maar zie toch nog een saldo staan in mijn SisA selfservice.
Artikel details
Artikel ID: 329
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (6)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid