Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Na de aanmelding op SisA zie ik een bedrag van 115,80 euro (of meer) in mijn rekeningoverzicht staan. Waarom zie ik dit bedrag?

Oplossing

De berekening van het studiegeld verloopt steeds 's nachts en start na de inschrijving of herinschrijving in een opleiding.  De berekening is ook afhankelijk van het aantal opgenomen studiepunten.  Na de verwerking van een inschrijving in een opleiding zijn er nog geen studiepunten opgenomen (want je moet eerst zelf je studieprogramma in SisA bevestigen).  Het correcte studiegeld (bijvoorbeeld 979,6 euro in het geval van 60 studiepunten in 2022-2023) kan dan ook nog niet getoond worden.  Er wordt enkel een administratief bedrag getoond dat altijd verschuldigd is, zelfs zonder opgenomen studiepunten.

De verwerking van een betaling duurt ook steeds enkele dagen.  De dag na een betaling kan er met deze betaling  nog geen rekening worden gehouden in SisA.

Deze 2 feiten zorgen ervoor dat je dus initieel een ander bedrag in je SisA selfservice ziet staan dan je misschien verwacht. 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Ik zie een ander of lager bedrag in mijn financiën staan dan wat er bij (her)inschrijving gevraagd wordt om te betalen.
Studiegeld: Ik heb een bedrag in het kader van het studiegeld betaald maar zie toch nog een saldo staan in mijn SisA selfservice.
Herinschrijving: ik ontving een email naar aanleiding van mijn herinschrijving. Er wordt een studiegeld van voor 60 studiepunten gevraagd maar ik zal niet inschrijven voor 60 studiepunten.
Studiegeld: Ik ontving na mijn herinschrijving een mail met de vermelding van studiegeld. In mijn SisA zie ik een ander bedrag staan.
Herinschrijving: Wanneer kan ik herinschrijven? Belangrijke aandachtspunten ivm het herinschrijven
Artikel details
Artikel ID: 352
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.9/5.0 (74)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid