Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Na de aanmelding op SisA zie ik nog geen studiegeldbedrag in mijn rekeningoverzicht staan.

Oplossing

De berekening van het studiegeld verloopt steeds 's nachts en is ook afhankelijk van het aantal opgenomen studiepunten.  Na de verwerking van een inschrijving in een opleiding zijn er nog geen studiepunten opgenomen (want je moet eerst zelf je studieprogramma in SisA bevestigen).  Het correcte studiegeld (bijvoorbeeld 1092,1 euro in het geval van 60 studiepunten in 2023-2024) kan dan ook nog niet getoond worden.

Opgelet, eventueel kan je wel de MOVE kost terugvinden in je rekeningoverzicht als je hiervoor gekozen hebt. Dit staat los van de berekening van het studiegeld.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Herinschrijving: ik ontving een email naar aanleiding van mijn herinschrijving. Er wordt een studiegeld van voor 60 studiepunten gevraagd maar ik zal niet inschrijven voor 60 studiepunten.
Studiegeld: Ik zie geen of een ander bedrag in mijn financiën staan dan wat er bij (her)inschrijving gevraagd wordt om te betalen.
Studiegeld: Ik heb juist mijn studieprogramma samengesteld maar ik zie geen wijziging in het saldo van het te betalen studiegeld?
Studiegeld: Ik ontving na mijn herinschrijving een mail met de vermelding van studiegeld. In mijn SisA zie ik een ander bedrag staan.
Studiegeld: Ik heb een bedrag in het kader van het studiegeld betaald maar zie toch nog een saldo staan in mijn SisA selfservice.
Artikel details
Artikel ID: 352
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid