Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Ik ontving na mijn herinschrijving een mail met de vermelding van studiegeld. In mijn SisA zie ik een ander bedrag staan.

Oplossing

Zie https://www.uantwerpen.be/studiegeld > De betaling op het moment van je (her)inschrijving.

Als je effectieve studiepunten afwijken van de standaard 60 studiepunten of als je inschrijft in een opleiding met een ander tarief dan het standaardtarief (bijvoorbeeld postgraduaat, master-na-master, doctoraat, ...) kan je zelf de berekening maken en dat bedrag overschrijven.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Ik zie geen of een ander bedrag in mijn financiƫn staan dan wat er bij (her)inschrijving gevraagd wordt om te betalen.
Herinschrijving: ik ontving een email naar aanleiding van mijn herinschrijving. Er wordt een studiegeld van voor 60 studiepunten gevraagd maar ik zal niet inschrijven voor 60 studiepunten.
Studiegeld: Na de aanmelding op SisA zie ik nog geen studiegeldbedrag in mijn rekeningoverzicht staan.
Studiegeld: Ik heb vorig school- of academiejaar een school- of studietoelage ontvangen en heb daardoor bij inschrijving maar een voorschot moeten betalen maar toch zie ik het saldo berekend op basis van het standaard studiegeld in mijn selfservice staan.
Studiegeld: Ik heb een bedrag in het kader van het studiegeld betaald maar zie toch nog een saldo staan in mijn SisA selfservice.
Artikel details
Artikel ID: 326
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 1.9/5.0 (13)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid