Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Herinschrijving: ik ontving een email naar aanleiding van mijn herinschrijving. Er wordt een studiegeld van voor 60 studiepunten gevraagd maar ik zal niet inschrijven voor 60 studiepunten.

Oplossing

Het bedrag in de herinschrijving en in de bevestiging van de verwerking staat standaard op 1092,1 euro* (2023-2024) omdat de meerderheid van de studenten een studieprogramma van 60 studiepunten volgt aan het standaard tarief.  Indien je om één of andere reden afwijkt van dit aantal studiepunten kan je steeds zelf de berekening uitvoeren aan de hand van de tarieven op http://www.uantwerpen.be/studiegeld.  Belangrijk is wel dat je zo snel mogelijk het (voorlopige) studiegeld betaalt zodat je zonder problemen over alle faciliteiten kan beschikken.

Hou er steeds rekening mee dat na de inschrijving steeds studiegeld verschuldigd is, ook indien je daarna uitschrijft of niet aan de lessen deelneemt.

*studenten die het vorige academiejaar een studietoelage bekwamen, zien een voorlopig studiegeld op het moment van de inschrijving van 128,8 euro (tarieven 2023-2024).

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Na de aanmelding op SisA zie ik nog geen studiegeldbedrag in mijn rekeningoverzicht staan.
Studiegeld: Ik ontving na mijn herinschrijving een mail met de vermelding van studiegeld. In mijn SisA zie ik een ander bedrag staan.
Studiegeld: Ik zie geen of een ander bedrag in mijn financiën staan dan wat er bij (her)inschrijving gevraagd wordt om te betalen.
Studiegeld: Ik heb vorig school- of academiejaar een school- of studietoelage ontvangen en heb daardoor bij inschrijving maar een voorschot moeten betalen maar toch zie ik het saldo berekend op basis van het standaard studiegeld in mijn selfservice staan.
Herinschrijving: Wanneer kan ik herinschrijven? Belangrijke aandachtspunten ivm het herinschrijven
Artikel details
Artikel ID: 300
Categorie: Inschrijven en uitschrijven voor je opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.8/5.0 (9)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid