Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Ik ben ingeschreven in een postgraduaat maar de betaling van mijn studiegeld is niet zichtbaar in de selfservice.

Oplossing

De financiële administratie van de studiegelden van de postgraduaten gebeurt niet centraal maar decentraal per organisator. Deze betalingen of de berekening van het studiegeld is dan ook niet zichtbaar in de SisA selfservice.  Ook de betalingsgegevens die je ziet in je selfservice zijn niet van toepassing.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Ik heb een bedrag in het kader van het studiegeld betaald maar zie toch nog een saldo staan in mijn SisA selfservice.
Studiegeld: Ik heb juist mijn studieprogramma samengesteld maar ik zie geen wijziging in het saldo van het te betalen studiegeld?
Studiegeld: Bepaalde faciliteiten in SisA (en de toegang tot het studentenportaal) werden geblokkeerd wegens een openstaande rekening. Wat nu?
Document: Hoe bekom ik een studiebewijs voor het Vlaamse Opleidingsverlof (VOV)?
Studiegeld: Ik heb vorig school- of academiejaar een school- of studietoelage ontvangen en heb daardoor bij inschrijving maar een voorschot moeten betalen maar toch zie ik het saldo berekend op basis van het standaard studiegeld in mijn selfservice staan.
Artikel details
Artikel ID: 55
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.0/5.0 (4)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid