Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Ik wens het studiegeld gespreid te betalen

Oplossing

Wanneer je niet in aanmerking komt voor het beurs of bijna-beurstarief en je hebt moeilijkheden om het volledige studiegeld in één keer te betalen, kan je via de helpdesk van de centrale studentenadministratie een ticket aanmaken om een spreidingsovereenkomst aan te vragen.  Als emailadres bij de aanmaak van het ticket moet het UAntwerpen mailadres gebruikt worden.

Na de aanvraag ontvang je meer informatie over de voorwaarden.

Je moet al zeker voor minstens 30 studiepunten in het desbetreffende academiejaar ingeschreven zijn en minimum 250 euro van het studiegeld betaald hebben.

Aanvragen voor spreiding zijn maar mogelijk tot en met 31 oktober.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Ik heb mijn inschrijving stopgezet maar heb een aanvraag voor een studietoelage ingediend. Hoeveel moet ik dan betalen?
Studiegeld: Wanneer moet ik het openstaande saldo dat ik zie in de selfservice betalen?
Studiegeld: Ik heb van de dienst Studietoelagen het bericht gekregen dat mijn studiebeurs/studietoelage werd toegekend. Mijn studiegeld werd evenwel nog niet aangepast. Wat moet ik doen?
Studiegeld: Ik zie een ander of lager bedrag in mijn financiën staan dan wat er bij (her)inschrijving gevraagd wordt om te betalen.
Studiegeld: Informatie over de component "Rekeningoverzicht" in je SisA selfservice.
Artikel details
Artikel ID: 390
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.0/5.0 (39)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid