Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Document: Ik moet een formulier van een externe organisatie betreffende mijn studies laten invullen. Waar kan ik dit laten doen?

Oplossing

Voor het invullen van formulieren afkomstig van externe organisaties (Vlaamse overheid, VDAB, RVA, zorgkassen... en buitenlandse tegenhangers) neem je steeds contact op met de centrale studentenadministratie via deze helpdesk.  Laad het in te vullen formulieren in je ticket op.  Zorg dat je vooraf reeds je persoonlijke gegevens in het formulier hebt ingevuld indien dit volgens het formulier vereist is.  Vul geen velden in die voor de onderwijsinstelling zijn bestemd.

Opgelet, in het geval van formulieren voor het betaald educatief verlof kan hierop een afwijking bestaan en kan je doorgestuurd worden naar de faculteit. Raadpleeg hiervoor de desbetreffende FAQ.

De medewerkers van de centrale studentenadministraties beoordelen je vraag en zorgen voor de gepaste actie.  Indien nodig neemt de centrale studentenadministraie contact op met de desbetreffende facultaire studentenadministratie.  Het kan zijn dat het formulier niet (volledig) wordt ingevuld maar wordt aangevuld met een studiebewijs of studieverloop.  De informatie die op het formulier wordt gevraagd moet ook in lijn zijn met het Vlaamse onderwijssysteem anders bestaat de kans dat bepaalde vragen niet kunnen beantwoord worden.

Je kan je ook steeds persoonlijk met het formulier aanbieden bij de centrale studentenadministratie.  Hou er wel rekening mee dat het formulier soms niet onmiddellijk kan ingevuld worden en dat het document via de post wordt teruggestuurd of dat je het later moet ophalen.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Document: Ik ben een student uit Nederland. Ik moet voor de DUO een formulier laten invullen of een studiebewijs hebben.
Algemeen: Welke helpdesk gebruik je in welke situatie?
Algemeen: Informatie over de helpdesk inschrijvingen - centrale studentenadministratie
Studiegeld: Ik wens het studiegeld gespreid te betalen.
Document: Hoe bekom ik attesten voor het betaald educatief verlof (BEV) voor een tewerkstelling in Brussel en Wallonië?
Artikel details
Artikel ID: 346
Categorie: Documenten (studiebewijzen, studentenkaart, accountgegevens)
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (18)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid