Universiteit Antwerpen Universiteit Antwerpen - ASoE
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - ASoE > Universiteit Antwerpen - ASoE > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Kan ik als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie kiezen tussen het verkort van de educatieve master in de gezondheidswetenschappen en het verkort traject van de educatieve master in de wetenschappen en technologie?

Oplossing

Ja, als je  een masterdiploma Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie hebt behaald, kan je kiezen tussen het verkort traject van de educatieve master in de gezondheidswetenschappen en het verkort traject van de educatieve master in de wetenschappen en technologie, zie https://www.uantwerpen.be/nl/studeren/opleidingsaanbod/educatieve-master/flexibele-trajecten/verkort-traject voor de toelatingsvoorwaarden en het studieprogramma.

Binnen je studieprogramma van 60 studiepunten kan je twee vakdidactieken volgen. Lees nu eerst de info over vakdidactiek op https://www.uantwerpen.be/nl/studeren/aanbod/alle-opleidingen/educatieve-master/lerarenopleiding/component-leraarschap/vakdidactiek/.

In jouw geval, dus met een academische bachelor en master Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, zijn de specifieke vakdidactieken die je rechtstreeks kan volgen: vakdidactiek biologie en vakdidactiek gezondheidswetenschappen: medische wetenschappen.

 

De gevolgde vakdidactieken bepalen je vereiste bekwaamheidsbewijzen. De keuze voor de verkorte educatieve master in de gezondheidswetenschappen of voor de verkorte educatieve master in de wetenschappen en technologie bepaalt de titel van je educatieve masterdiploma. Vooral de keuze van de vakdidactieken is van belang want de gevolgde vakdidactieken leiden tot een vereist bekwaamheidsbewijs. Meer info over de bekwaamheidsbewijzen kun je nalezen op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/soorten-bekwaamheidsbewijzen#soorten

Als je voor het verkort traject van de educatieve master in de gezondheidswetenschappen kiest, volg dan best (intro)vakdidactiek gezondheidswetenschappen. Je vindt meer info over deze vakdidactiek op https://studhelp.uantwerpen.be/asoe/knowledgebase.php?article=308

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wanneer mag ik vakdidactiek wiskunde volgen?
Welke vakdidactiek kun je volgen met erkenning van de VDAB?
Aanvraagformulier vakdidactiek
Kom ik in aanmerking voor het verkorte traject van de educatieve master?
Wanneer mag ik vakdidactiek Nederlands volgen?
Artikel details
Artikel ID: 329
Categorie: Vakdidactieken
Datum toegevoegd: 2021-06-03 13:36:07
Aantal bekeken: 414
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (4)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid