Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Handleiding: Hoe je inschrijving wijzigen (opleiding stoppen/extra inschrijven)?

Oplossing

Als je van opleiding wil wijzigen kan je dit doen via de aanvraag "Opleiding stoppen/extra inschrijven" in SisA. Het contracttype van een opleiding kan je via deze weg niet wijzigen.
Neem hiervoor contact op met de centrale studentenadministratie via de helpdesk.  Aan de wijziging van een contracttype zijn voorwaarden verbonden zoals vermeld in de inschrijvingsprocedure.

Klik op de tegel "Aanvragen". Vervolgens kies je "Opleiding stoppen/extra inschrijven" onder "Beheer opleiding".

Hou er rekening mee dat een uitschrijving via deze aanvraag betekent dat je de opleiding volledig stopt en niet meer zal deelnemen aan de lessen en de examens van die opleiding.

Zet het balkje op "Ja" bij de opleiding waarvoor je wenst uit te schrijven. Als je niet voor een andere opleiding wil inschrijven dan klik je op “volgende”.

Als je wel voor een andere opleiding wil inschrijven (met of zonder uitschrijving) dan klik je onderaan op "Extra opleiding" en vul je de gevraagde gegevens in het pop-up scherm in. Klik op "Toevoegen". Vervolgens klik je op de knop “volgende”.

Opgelet: Als je wil inschrijven voor een andere opleiding waartoe je met je diploma geen rechtstreeks toegang hebt dan neem je eerst contact op met de betrokken faculteit om een toelating te vragen. Als je toegelaten wordt dan zal de faculteit in SisA een toelating registreren. Zodra dat gebeurd is kan je de aanvraag "Opleiding stoppen/extra inschrijven" indienen.

Je krijgt nu een overzicht van je aanvraag. Als alles correct is dan zet je het balkje bij de toestemming op "Ja" en klik je op “Bevestigen”.

Je ziet in het overzicht van je aanvragen dat je aanvraag is ingediend. Klik op de aanvraag om de details te zien. 

Je kan de verwerking van je aanvraag volgen via “Mijn aanvragen”.

Lees in ieder geval ook de belangrijke informatie onder https://www.uantwerpen.be/nl/onderwijs/inschrijven/na-je-inschrijving/twijfels/

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Inschrijving: Ik ben ingeschreven maar ik wil mijn inschrijving in de opleiding wijzigen (bijkomende inschrijving/uitschrijving).
Uitschrijving: Moet ik mij via mijn SisA-selfservice uitschrijven voor mijn opleiding?
Inschrijving: Kan ik via mijn SisA-selfservice mijn opleiding wijzigen?
Inschrijving: Ik wil inschrijven voor meerdere opleidingen
Handleiding: Hoe herinschrijven voor een nieuw academiejaar?
Inschrijving: Ik zal mijn diploma halen via de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap. Kan ik al inschrijven in een opleiding?
Artikel details
Artikel ID: 366
Categorie: Handleiding SisA (technisch-praktisch)
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (9)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid