Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Inschrijving: Ik wil inschrijven voor meerdere opleidingen

Oplossing

Informatie betreffende het combineren van meerdere opleidingen, al dan niet met volgtijdelijkheid, vind je via https://www.uantwerpen.be/nl/onderwijs/inschrijven/nu-inschrijven/extra-inschrijvingsprocedures/ > ...voor meerdere opleidingen

Deze informatie is ook van toepassing indien je nog een opleiding afwerkt aan een andere Vlaamse onderwijsinstelling en je reeds wil starten aan de Universiteit Antwerpen in een opleiding waarvoor het diploma van die andere opleiding vereist is (Belangrijk: zie de aandachtspunten bij het combineren).

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studentenkaart: Ik ben ingeschreven in meerdere opleidingen maar zie enkel één opleiding op mijn studentenkaart staan.
Inschrijving: Ik wens me in te schrijven onder het interuniversitair akkoord maw keuzevakken van de U Antwerpen opnemen tijdens het volgen van een opleiding aan een andere Vlaamse universiteit.
Inschrijving: Ik ben ingeschreven voor een interuniversitaire opleiding aan een andere universiteit maar moet ook opleidingsonderdelen volgen aan de Universiteit Antwerpen. Hoe kan ik me hiervoor registreren?
Studiegeld: Welke opleidingen kan ik betalen met opleidingscheques en hoe kan ik de opleidingscheques indienen?
Leerkrediet: Ik heb nog maar een beperkt leerkrediet. Kan ik nog inschrijven voor een volledige opleiding?
Artikel details
Artikel ID: 292
Categorie: Inschrijven en uitschrijven voor je opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (9)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid