Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Inschrijving: Kan ik via mijn SisA-selfservice herinschrijven voor mijn opleiding?

Oplossing

Als je in het vorige academiejaar een inschrijving had, kan je voor de herinschrijving in het aansluitende academiejaar gebruik maken van de aanvraag "Herinschrijven academiejaar X-Y" in SisA (sisastudent.uantwerpen.be) die je vindt onder de tegel Aanvragen in je SisA selfservice.  Herinschrijven kan vanaf 16 juli voorafgaand aan het desbetreffende academiejaar.  Voor de rest volgen de herinschrijvingen alle andere in- en uitschrijvingsdatums.

Heb je geen inschrijving in het vorige academiejaar dan moet je de online aanmelding gebruiken en persoonlijk aanmelden.

Opgelet, na 31 oktober kan je met je studentenaccount enkel nog inloggen in SisA om je herinschrijving in orde te brengen via https://sisastudent.uantwerpen.be/herinschrijven  Alle andere computerfaciliteiten zijn geblokkeerd.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Herinschrijving: Wanneer kan ik herinschrijven? Belangrijke aandachtspunten ivm het herinschrijven
Account: Hoe lang blijft mijn studentenaccount actief?
Herinschrijving: Hoe kan ik zien dat mijn herinschrijving verwerkt werd door de centrale studentenadministratie?
Herinschrijving: ik vind de link naar de herinschrijving niet in mijn Blackboard omgeving
Herinschrijving: Ik heb nog 2de zit examens en/of tekorten voor een aantal opleidingsonderdelen. Kan ik me herinschrijven voor de opleiding voor de 2de zit examens gestart zijn?
Artikel details
Artikel ID: 16
Categorie: Inschrijven en uitschrijven voor je opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 1.9/5.0 (17)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid