Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Herinschrijving: mijn herinschrijving werd verwerkt door de centrale studentenadministratie. Nadien beslist de faculteit dat ik niet mag inschrijven (vb wegens studievoortgangsbewaking). Kan ik mijn herinschrijving nog annuleren?

Oplossing

Neen, annuleren is niet mogelijk. Op basis van de beslissing van de faculteit wordt je wel administratief uitgeschreven en zal je geen studieprogramma kunnen indienen. Van deze administratieve uitschrijving word je op de hoogte gebracht via email. Het administratief bedrag blijft verschuldigd.

Informeer je dus steeds vooraf indien je onder een maatregel van studievoortgangsbewaking staat of indien je over onvoldoende leerkrediet beschikt.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Inschrijving: Ik heb mij volgens de voorziene procedure ingeschreven en mijn inschrijving werd verwerkt door de centrale studentenadministratie. Kan ik mijn inschrijving nog annuleren?
Herinschrijving: Wanneer kan ik herinschrijven? Belangrijke aandachtspunten ivm het herinschrijven
Herinschrijving: Hoe kan ik zien dat mijn herinschrijving verwerkt werd door de centrale studentenadministratie?
Herinschrijving: ik ontving een email naar aanleiding van mijn herinschrijving. Er wordt een studiegeld van voor 60 studiepunten gevraagd maar ik zal niet inschrijven voor 60 studiepunten.
Herinschrijving: ik moet me in een volgend academiejaar enkel nog inschrijven voor de masterproef. Moet ik een aparte procedure betreffende mijn inschrijving volgen?
Artikel details
Artikel ID: 132
Categorie: Inschrijven en uitschrijven voor je opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.1/5.0 (7)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid