Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Inschrijving: Ik zal mijn diploma halen via de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap. Kan ik al inschrijven in een opleiding?

Oplossing

Neen, je kan pas inschrijven in een diploma-opleiding als je het diploma effectief behaald hebt en je hiervan een bewijs kan voorleggen.

Eventueel kan de betrokken faculteit je wel een toelating geven om enkele opleidingsonderdelen al met een creditcontract op te nemen.Neem voor meer informatie contact op met de betrokken faculteit van hun helpdesk.

Opgelet, je kan nooit uitschrijven uit een creditcontract. Het studiegeld is steeds verschuldigd en het leerkrediet is opgenomen. Een creditcontract kan ook nooit omgezet worden in een diploamcontract.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Inschrijving: Ik ben een kandidaat-student met een diploma uit Nederland. Welke inschrijvingsprocedure moet ik volgen?
Inschrijving: Ik wens me in te schrijven met een examencontract of een creditcontract. Wat moet ik doen?
Inschrijving: Ik ben ingeschreven maar ik wil mijn inschrijving in de opleiding wijzigen (bijkomende inschrijving/uitschrijving).
Diploma: ik wens een bewijs betreffende het behalen van mijn diploma voor DUO.
Diploma: Wanneer krijg ik mijn diploma?
Artikel details
Artikel ID: 105
Categorie: Inschrijven en uitschrijven voor je opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (1)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid