Universiteit Antwerpen Helpdesk Ontwerpwetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk OW > Helpdesk Ontwerpwetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Ik wil een inschrijving in een creditcontract of examencontract. Wat moet ik doen?

Oplossing

 

Om een inschrijving in creditcontract of examencontract voor één of meerdere opleidingsonderdelen te kunnen nemen, heb je toelating van de faculteit nodig. Hiervoor moet je het online-formulier Aanvraag creditcontract of Aanvraag examencontract invullen. Gelieve hiervoor de richtlijnen in bijlage te raadplegen. De uiterste aanvraagdata zijn terug te vinden op het formulier.

Let op:

  • toelating van de faculteit is vereist vooraleer je effectief kan inschrijven. De toelating moet gegeven worden voor specifieke opleidingsonderdelen. Op de formulieren moeten deze duidelijk ingevuld staan. Je dient je in te schrijven voor alle opleidingsonderdelen waarvoor je toelating hebt gekregen. Een inschrijving via credit/examencontract kan niet worden gewijzigd/stopgezet.

  • binnen de Faculteit Ontwerpwetenschappen worden verschillende praktijkgerichte opleidingsonderdelen aangeboden. Aanwezigheid tijdens de lessen is hierbij noodzakelijk. Bijgevolg kunnen deze opleidingsonderdelen niet worden gevolgd met een examencontract.

 

 

Bijlagen:
2023-2024-Richtlijnen-aanvraag-voorafgaandelijke-toelating.pdf 2023-2024-Richtlijnen-aanvraag-voorafgaandelijke-toelating.pdf

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik heb mijn bachelor (schakelprogramma/voorbereidingsprogramma) nog niet helemaal afgewerkt. Kan ik toch al inschrijven voor de master?
Ik wil mijn studie combineren met werk? Wat zijn de mogelijkheden?
Wie kan een vrijstelling verkrijgen en hoe kan ik dat aanvragen?
Ik voldoe met mijn bachelordiploma niet aan de rechtstreekse toelatingsvoorwaarden om te starten in het schakelprogramma. Kan ik toch starten?
Krijg je een foutmelding bij het inschrijven op opleidingsonderdelen in SisA
Artikel details
Artikel ID: 88
Categorie: Inschrijven in een opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.5/5.0 (11)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid