Universiteit Antwerpen Helpdesk Ontwerpwetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk OW > Helpdesk Ontwerpwetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Ik heb mijn bachelor (schakelprogramma/voorbereidingsprogramma) nog niet helemaal afgewerkt. Kan ik toch al inschrijven voor de master?

Oplossing

 

Studenten die opleidingen wensen te combineren, hebben hiervoor toelating nodig. Hiervoor moet je het online-formulier aanvraag opleidingen combineren invullen. Gelieve hiervoor de richtlijnen in bijlage grondig door te nemen. De uiterste aanvraagdata zijn terug te vinden op het formulier.

> Je kan in de Sisa selfservice al een aanvraag indienen voor de bachelor (schakelprogramma/voorbereidingsprogramma) en voor de master. Je kan je opleidingsonderdelen nog niet aanduiden. Hiermee wacht je totdat je de goedkeuring hebt van de faculteit (via email van studietrajectbegeleider). Vervolgens betaal je het volledige inschrijvingsgeld. Eventuele herrekeningen hiervan volgen later.

> Aan de studentenadministratie zullen ad valvas de roosters (met lokalen) uithangen voor de eerste en tweede lesweek. Je kan de uurroosters (zonder lokalen) ook raadplegen op de website (faculteit OW > overzicht opleidingen > opleiding 'x' > studieprogramma > voorbeeldrooster)

 

Let op: De toelating moet gegeven worden voor specifieke opleidingsonderdelen. Op de formulieren moeten deze duidelijk ingevuld staan. 

 

Let op: er zijn per opleiding specifieke richtlijnen mbt combinatiemogelijkheden. Gelieve hiermee rekening te houden bij je aanvraag.

 

Bijlagen:
2023-2024-Richtlijnen-aanvraag-voorafgaandelijke-toelating.pdf 2023-2024-Richtlijnen-aanvraag-voorafgaandelijke-toelating.pdf

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik wil een inschrijving in een creditcontract of examencontract. Wat moet ik doen?
Ik voldoe met mijn bachelordiploma niet aan de rechtstreekse toelatingsvoorwaarden om te starten in het schakelprogramma. Kan ik toch starten?
Ik wil een studieprogramma van meer dan 72 studiepunten aanvragen. Is dat mogelijk?
Ik wil mijn studie combineren met topsport/kunstbeoefening. Wat moet ik doen?
Waar vind ik een online formulier van de Faculteit Ontwerpwetenschappen?
Artikel details
Artikel ID: 89
Categorie: Inschrijven in een opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.6/5.0 (14)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid