Universiteit Antwerpen Helpdesk Ontwerpwetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk OW > Helpdesk Ontwerpwetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Ik wil mijn studie combineren met werk? Wat zijn de mogelijkheden?

Oplossing

De aangeboden opleidingen binnen de faculteit Ontwerpwetenschappen bevatten verschillende praktijkgerichte opleidingsonderdelen. Bij deze opleidingsonderdelen is het ten sterkste aangeraden dat de student aanwezig is tijdens de lessen. Permanente evaluatie en procesevaluatie maken meestal deel uit van de evaluatievorm. Sommige opleidingsonderdelen kunnen sowieso niet worden gevolgd met een examencontract (=volledige zelfstudie). Deze informatie is terug vinden in de cursusinformatie van de verschillende opleidingsonderdelen. 

Dit maakt dat een combinatie van werk en studie vaak moeilijk wordt. Een strikte planning van de student, een geïndividualiseerd studieprogramma (bvb mogelijkheid tot spreiden van de opleiding over meerdere jaren dan het voorziene modeltraject) en duidelijke afspraken met docenten zullen noodzakelijk zijn.

Werkstudenten nemen ook best contact op met Centrum WeST (werken en studeren) van de Universiteit Antwerpen, waar ze informatie kunnen krijgen over oa. registratie als werkstudent, werkstudententrajecten en eventuele faciliteiten.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik wil een inschrijving in een creditcontract of examencontract. Wat moet ik doen?
Een opleidingsonderdeel waarvoor een credit werd behaald, verschijnt tijdens de samenstelling van mijn studieprogramma niet in het modeltraject of mijn vereisten in SisA.
Ik heb een functiebeperking. Kan ik bijzondere faciliteiten aanvragen en hoe doe ik dat?
Is mijn kennis van het Nederlands voldoende voor mijn studie aan de Faculteit Ontwerpwetenschappen?
Ik heb een eigen zaak (of plan deze binnenkort op te starten) en combineer dit met mijn studie. Kom ik in aanmerking voor het statuut student-ondernemer?
Artikel details
Artikel ID: 107
Categorie: Studietrajectbegeleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (15)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid