Universiteit Antwerpen Helpdesk Ontwerpwetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk OW > Helpdesk Ontwerpwetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Organiseert de faculteit cursussen die me voorbereiden op mijn nieuwe studie?

Oplossing

De Faculteit Ontwerpwetenschappen organiseert voor enkele bacheloropleidingen voorbereidingsactiviteiten in september. Deelname is niet verplicht, vooraf inschrijven wel:

> productontwikkeling: begin september kan je als startende student deelnemen aan een reeks sessies die je voorbereiden op de wiskunde in je opleiding. Meer informatie

> conservatie-restauratie: startende studenten kunnen deelnemen aan twee voorbereidende sessies chemie. Deze worden midden september georganiseerd. Meer informatie

 

De Universiteit Antwerpen stelt ook enkele digitale zelfstudiepakketten ter beschikking via ‘Aan de Slag’ die je voorbereiden op je studie aan de Universiteit. Deze zijn aan te raden voor alle bacheloropleidingen en schakelprogramma's van de faculteit en geven je een goed beeld van je aanvangscompetenties. Volg zeker ook het zelfstudiepakket 'Academische Taalvaardigheid Nederlands' van Aan de Slag.

 

> (interieur)architectuur: studenten wordt ten sterkste aangeraden om het zelfstudiepakket Wiskunde van 'Aan de slag' te maken, als voorbereiding op de exacte wetenschapsvakken in eerste bachelor.

 

 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Is mijn kennis van het Nederlands voldoende voor mijn studie aan de Faculteit Ontwerpwetenschappen?
Wanneer krijg ik mijn diploma/voorlopig getuigschrift?
Ik wil mijn studie combineren met werk? Wat zijn de mogelijkheden?
Ik heb een eigen zaak (of plan deze binnenkort op te starten) en combineer dit met mijn studie. Kom ik in aanmerking voor het statuut student-ondernemer?
Artikel details
Artikel ID: 118
Categorie: Inschrijven in een opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.6/5.0 (5)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid