Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Wie kan mij helpen?

Oplossing

Voor problemen bij het aanvragen van je programma in SisA, ontbrekende punten van vorige jaren op je adviesrapport, vragen over collegeroosters of examenroosters, alle praktische vragen over de organisatie van colleges of vragen over creditbewijzen, puntenrapporten enz., kan je terecht bij het onderwijssecretariaat. Ook voor vragen over vrijstellingen, creditcontracten, extra-curriculaire vakken en interuniversitaire akkoorden kan je hier terecht.

Je kan altijd telefonisch contact opnemen met de onderwijsadministratie op het nummer 03 265 45 50 of langskomen tijdens de openingsuren van het onderwijssecretariaat in lokaal S.J.015. Je kan het onderwijssecretariaat ook bereiken door een bericht te versturen via de helpdesk van de faculteit.

Openingsuren Onderwijsadministratie Faculteit L&W

Maandag

8.30 u. - 13.00 u.

 

Dinsdag

8.30 u. - 13.00 u.

14.00 u. - 16.00 u.

Woensdag

8.30 u. - 13.00 u.

14.00 u. - 16.00 u.

Donderdag

8.30 u. - 13.00 u.

 

Vrijdag

8.30 u. - 13.00 u.

14.00 u. - 16.00 u.

 

Voor vragen over studievoortgangsbewaking, problemen met leerkrediet, inschrijvingen in schakel- en voorbereidingsprogramma's, de samenstelling van je individueel studietraject, trajecten voor werkstudenten, bijzondere faciliteiten kan je bij de studietrajectbegeleider terecht. De studietrajectbegeleiders kan je bereiken door een bericht te versturen via de helpdesk van de faculteit.

 

Voor vragen over het Erasmusprogramma kan je contact opnemen met Carine Coolsaet. Je kan haar bereiken op via een ticket in deze helpdesk of via 03/625.42.37.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Bij wie kan ik terecht voor studietrajectbegeleiding?
Waarvoor kan ik bij de studietrajectbegeleider terecht?
Hoe contacteer ik de studietrajectbegeleider?
Wat zijn bijzondere faciliteiten en hoe kan ik ze aanvragen?
Wie kan me helpen bij psychische problemen?
Artikel details
Artikel ID: 107
Categorie: algemeen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.8/5.0 (13)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid