Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studiegeld: Hoe betaal ik het studiegeld via KMO-portefeuille?

Oplossing

Via de KMO-portefeuille kan een onderneming of zelfstandige financiële ondersteuning krijgen bij het betalen van het studiegeld van een reguliere opleiding. Meer informatie hierover en de voorwaarden kan je nalezen op de website van KMO-portefeuille: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille. Via deze weg kan je ook een subsidieaanvraag indienen.

 

Bij deze aanvraag kies je indien je het studiegeld dat zichtbaar is in je SisA selfservice moet betalen voor de opleidingsverstrekker ‘Universiteit Antwerpen (onderwijsadministratie)’, met als registratienummer DV.O103803.

 

Indien je via KMO-portefeuille wil betalen voor een postgraduaat, dan neem je best contact op met de organisator voor het correcte registratienummer.

 

Na het storten van het eigen aandeel, zal de Vlaamse overheid de subsidie storten op dezelfde rekening. Daarna kan je via KMO-portefeuille de opdracht tot betaling geven. Vergeet hierbij zeker niet om de juiste gestructureerde mededeling te gebruiken, die je kan terugvinden in het rekeningoverzicht in SisA.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studiegeld: Waar vind ik informatie over de tarieven en de manier van betalen?
Studiegeld: Op welk rekeningnummer kan ik het studiegeld betalen?
Studiegeld: Op welke wijze kan ik het studiegeld betalen?
Handleiding: Studiegeld raadplegen
Studiegeld: Ik ben ingeschreven in een postgraduaat maar de betaling van mijn studiegeld is niet zichtbaar in de selfservice.
Artikel details
Artikel ID: 420
Categorie: Studiegeld
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.3/5.0 (3)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid