Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Inschrijving: Ik wil inschrijven voor een opleiding met studieduurverkorting.

Oplossing

Een inschrijving voor een opleiding met studieduurverkorting (ook wel gekend als een verkorte bachelor of verkorte master) gebeurt op dezelfde manier als voor een standaard opleiding.  De studieduurverkorting wordt namelijk bekomen doordat de faculteit je vrijstellingen toekent op het standaard studieprogramma.  Bij het kiezen van je studeprogramma in je SisA selfservice beperk je je dus tot de opleidingsonderdelen die je effectief zal volgen. Voor het bekomen van vrijstellingen moet je een aparte aanvraag bij de faculteit indienen.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Herinschrijving: ik moet me in een volgend academiejaar enkel nog inschrijven voor de masterproef. Moet ik een aparte procedure betreffende mijn inschrijving volgen?
Inschrijving: Ik ben ingeschreven maar ik wil mijn inschrijving in de opleiding wijzigen (bijkomende inschrijving/uitschrijving).
Inschrijving: Ik zal mijn diploma halen via de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap. Kan ik al inschrijven in een opleiding?
Inschrijving: Ik ben een kandidaat-student met een diploma uit Nederland. Welke inschrijvingsprocedure moet ik volgen?
Inschrijving: Ik wens me in te schrijven met een examencontract of een creditcontract. Wat moet ik doen?
Artikel details
Artikel ID: 158
Categorie: Inschrijven en uitschrijven voor je opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (16)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid