Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit GGW > Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Kan ik mijn studieprogramma nog aanpassen tijdens het academiejaar?

Oplossing

DOELGROEP: Alle opleidingen

We trachten de studieprogramma's van alle studenten zo snel mogelijk in orde te hebben. We raden studenten dus aan om zo snel mogelijk hun studieprogramma te registreren in SisA, en dit voor het volledige academiejaar (dus ook voor opleidingsonderdelen van het tweede semester). Na controle door de studentenadministratie zullen de studieprogramma's dichtgezet worden.

De deadline om het studieprogramma te registreren is SisA is vrijdag van de tweede lesweek van het eerste semester (Onderwijs- en Examenreglement 5.3). 

Aanpassingen na deze datum zijn enkel mogelijk mits toelating, rekening houdend met deze deadlines:
- Tot en met 31/10 voor opleidingsonderdelen van het eerste semester en jaarvakken. Na deze datum liggen de opleidingsonderdelen voor het eerste semester en jaarvakken vast.

- Tot en met 28/02 voor opleidingsonderdelen van het tweede semester. Na 28/02 ligt het studieprogramma definitief vast.

Van zodra het studieprogramma dichtgezet is, kan een student een eventuele wijziging vragen via deze helpdesk, rekening houdend met bovenstaande regels en deadlines.

Let dus op: voor elke wijziging na de deadline voorzien in het OER is toelating vereist. Een inschrijvingsaanvraag voor een opleidingsonderdeel na de deadline kan dus geweigerd worden, bv. aangezien een substantieel deel van de lessen al werd gegeven.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wanneer worden de examenroosters gepubliceerd?
Vanaf academiejaar 2019-2020 bevat elke bacheloropleiding een korf verbredende opleidingsonderdelen. Wat moet ik daarover weten?
Ik wil starten met de opleiding master verpleegkunde en vroedkunde. Wat moet ik weten?
Kan ik een studieprogramma aanvragen van meer dan 72 SP?
Ik wil een inschrijving onder credit- of examencontract. Hoe moet ik dat aanvragen?
Artikel details
Artikel ID: 96
Categorie: Studieprogramma kiezen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.8/5.0 (69)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid