Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit GGW > Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Kan ik mijn studieprogramma nog aanpassen tijdens het academiejaar?

Oplossing

DOELGROEP: Alle opleidingen

We trachten de studieprogramma's van alle studenten zo snel mogelijk in orde te hebben. We raden studenten dus aan om zo snel mogelijk hun studieprogramma te registreren in SisA, en dit voor het volledige academiejaar (dus ook voor opleidingsonderdelen van het tweede semester). Na controle door de studentenadministratie zullen de studieprogramma's dichtgezet worden.

Aanpassingen na 1 oktober zijn nog mogelijk mits toelating, rekening houdend met deze deadlines:
- Tot en met 30/10 voor opleidingsonderdelen van het eerste semester en jaarvakken. Na deze datum liggen de opleidingsonderdelen voor het eerste semester en jaarvakken vast.

- Tot en met 28/02 voor opleidingsonderdelen van het tweede semester. Na 28/02 ligt het studieprogramma definitief vast.

Van zodra het studieprogramma dichtgezet is, kan je een eventuele wijziging vragen via deze helpdesk, rekening houdend met bovenstaande regels en deadlines.

Let dus op: voor elke wijziging na 1 oktober is toelating vereist. Een aanvraag voor de inschrijving voor een opleidingsonderdeel kan dus na die datum geweigerd worden, bv. aangezien een substantieel deel van de lessen al werd gegeven.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Kan ik een studieprogramma aanvragen van meer dan 66 SP?
Ik wil een inschrijving onder credit- of examencontract. Hoe moet ik dat aanvragen?
Vanaf academiejaar 2019-2020 bevat elke bacheloropleiding een korf verbredende opleidingsonderdelen. Wat moet ik daarover weten?
Wanneer worden de examenroosters gepubliceerd?
Wat zijn bijzondere faciliteiten en hoe kan ik ze aanvragen?
Artikel details
Artikel ID: 96
Categorie: Studieprogramma kiezen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.6/5.0 (48)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid