Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Farmaceutische, Biomedische en Diergeneeskundige Wetenschappen
Vaak gestelde vragen
Helpdesk Faculteit FBD > Helpdesk Faculteit Farmaceutische, Biomedische en Diergeneeskundige Wetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Hoe weet ik in welke practicumgroep ik zit, en kan ik wisselen van groep?

Oplossing

Als je in SisA inschrijft voor een vak, zie je in de weekrooster bij dit vak alle practica vermeld staan.

Voor sommige vakken zijn er echter groepen gemaakt, omdat het onmogelijk is om voor alle studenten tegelijk een practicum te organiseren.

In je SisA weekroosters zal je alle practica zien, maar je zal dus maar enkel de practica moeten bijwonen voor de groep waarin je zit.

De faculteit maakt een overzicht van alle studenten die zijn ingeschreven voor practica in groepen, verdeelt deze zo evenwichtig mogelijk in groepen, en publiceert dit op Blackboard, onder je faculteit, Collegerooster, Practicumgroepen

Dit overzicht wordt zo laat mogelijk gemaakt, zodat het zo volledig mogelijk is, en er dus achteraf zo weinig mogelijk laatkomers moeten toegevoegd worden of uitschrijvers verwijderd.

Na publicatie kan je bij de practicumbegeleiders vragen om te mogen wisselen van groep. De practicumbegeleiders kunnen zelf beslissen hoe soepel of streng ze daar in zijn.

Als je vakken van verschillende jaren combineert en op geen enkele manier practicumoverlap kan vermijden, dan is het niet de bedoeling dat je aan practicumbegeleiders gaat vragen om een speciale regeling voor je uit te werken.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen SisA waarschuwt me voor roosterconflict terwijl ik me enkel voor vakken van één jaar probeer in te schrijven. Hoe kan dit?
Tot wanneer kan ik mijn studieprogramma voor semester 2 nog aanpassen?
Ik kies enkel vakken uit 1 jaar en toch zie ik roosteroverlap in mijn weekrooster
Ik heb een (zware) tweede zittijd
combineren van studies en werk
Artikel details
Artikel ID: 106
Categorie: Studieprogramma
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (30)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid