Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Kan ik vakken uit een andere master in mijn eigen master opnemen?

Oplossing

Als je een master in de taal- en letterkunde volgt, kan je binnen je vrije ruimte zonder problemen een vak opnemen van een van de andere masteropleidingen taal- en letterkunde, taalkunde, meertalige professionele communicatie of theater- en filmwetenschappen. Ook de domeinspecifieke, taalgebonden vakken van de edumaster talen kunnen binnen de vrije ruimte opgenomen worden. Deze vakken kan je gewoon selecteren in SisA.

Als je een master in het vertalen of master in het tolken volgt, kan je binnen je vrije ruimte zonder problemen vakken opnemen uit de opleidingen van de faculteiten Letteren en Wijsbegeerte (LW), Politieke en Sociale Wetenschappen (PSW) en Bedrijfswetenschappen en Economie (BE) (op voorwaarde dat je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden).

Voor vakken uit andere opleidingen, heb je toelating nodig van de faculteit. Om toelating te verkrijgen, moet je het aanvraagformulier voor extracurriculaire vakken invullen. Als je toelating krijgt voor de wijziging(en), zal het onderwijssecretariaat voor jou je studieprogramma aanpassen.

Voor het opnemen van vakken van een andere instelling, stuur je een online aanvraag door voor een interuniversitair akkoord. Let op: je moet ook een toelating krijgen van de andere instelling.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Kan ik vakken van een andere instelling in mijn programma opnemen?
Wat is de 'vrije ruimte' bij de bachelor taal- en letterkunde precies en hoe vul ik die in?
Welke voorbereidingsprogramma's bestaan er in de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte?
Welke schakelprogramma's bestaan er in de faculteit Letteren en Wijsbegeerte?
Ik wil mijn studieprogramma nog wijzigen. Hoe moet dat?
Artikel details
Artikel ID: 119
Categorie: Studieprogramma
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.3/5.0 (7)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid