Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


ADS - Voortgangsrapport Doctoraatsopleiding - Kan ik mijn doctoraatsopleiding al afsluiten?

Oplossing

De doctoraatsopleiding kan worden afgesloten indien je dossier aan alle afsluitvoorwaarden voldoet. Raadpleeg hiervoor je facultair reglement. Je dient in totaal 30 (of meer) punten te hebben behaald, met minstens 1 punt in 4 verschillende competentiecategorieën. Maximum de helft van het totaal aantal punten mag in 1 competentiecategorie behaald zijn.

Opgelet (voor alle faculteiten behalve TEW, RECH, IOB): 


Indien je dit academiejaar, voordat de peer reviewcommissie samenkomt (in mei/juni), je doctoraat plant te verdedigen, dan heeft het niet veel zin meer om nieuwe activiteiten in een voortgangsrapport op te lijsten. De peer reviewcommissie komt nl. eenmaal per jaar samen. 
In dat geval dien je je doctoraatsopleiding meteen af te sluiten. De instructies zijn terug te vinden op de website van de Antwerp Doctoral School. Houd er rekening mee dat de verwerking van je dossier enkele weken in beslag kan nemen.

* Activiteiten die je nog uitgevoerd hebt tussen 1 mei van vorig academiejaar (deadline vorig jaar) en het moment dat je de doctoraatsopleiding afsluit, kunnen indien nodig mee in het afsluitdossier worden opgenomen (om aan de vereiste 30 punten te geraken).


Indien je verdediging gepland is na de samenkomst van de peer reviewcommissie (in mei/juni), dan dien je toch nog een voortgangsrapport in SisA in te dienen. Na goedkeuring van de peer reviewcommissie in mei/juni kan je je doctoraatsopleiding afsluiten.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen ADS - Voortgangsrapport Doctoraatsopleiding - Waar vind ik terug hoeveel punten ik al heb behaald?
ADS - Voortgangsrapport Doctoraatsopleiding - Dien ik bewijzen op te laden in SisA?
ADS - Voortgangsrapport Doctoraatsopleiding - Moet ik een voortgangsrapport indienen?
ADS - Voortgangsrapport Doctoraatsopleiding - Mijn punten van vóór academiejaar 2015-2016 kloppen niet in SisA, wat nu?
Handleiding doctorandi: Hoe de samenvatting van je voortgang doctoraatsopleiding bekijken of afdrukken?
Artikel details
Artikel ID: 312
Categorie: Voortgangsrapport doctoraatsopleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.0/5.0 (4)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid