Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit GGW > Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Ik wil graag een diploma halen van meerdere afstudeerrichtingen van de master in de Verpleegkunde en de vroedkunde. Is dat mogelijk?

Oplossing

Je kiest best voor één afstudeerrichting.
Als
 je daarna nog een extra diploma wil halen in een andere afstudeerrichting, dan kan je een aantal vrijstellingen bekomen voor de opleidingsonderdelen van de gemeenschappelijke stam (truncus communis) en opleidingsonderdelen die je eventueel met een andere afstudeerrichting samen hebt gevolgd. 
De afstudeerrichting specifieke opleidingsonderdelen zal je moeten opnemen in je programma. Je zal dus ook een nieuwe masterproef moeten schrijven binnen de nieuwe afstudeerrichting om het diploma van deze afstudeerrichting te behalen.  

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik wil me deeltijds inschrijven voor het masterjaar met afstudeerrichting 'Vroedvrouw specialist’. Welke opleidingsonderdelen moet ik opnemen?
Ik wil me deeltijds inschrijven voor het masterjaar met afstudeerrichting ‘Verpleegkundig specialist’. Welke opleidingsonderdelen moet ik opnemen?
Ik wil me deeltijds inschrijven voor het masterjaar met afstudeerrichting 'Onderzoeker in gezondheid en zorg’. Welke opleidingsonderdelen moet ik opnemen in mijn programma?
Ik wil de afstudeerrichting ‘Verpleegkundig specialist’ volgen. Hoe zit dat met de stage? Hoe wordt dit georganiseerd? Kan deze doorgaan op de eigen werkplek?
Ik wil me deeltijds inschrijven voor het masterjaar met afstudeerrichting ‘Leiderschap in gezondheid en zorg’. Welke opleidingsonderdelen moet ik opnemen in mijn programma?
Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen?
Artikel details
Artikel ID: 166
Categorie: Schakelprogramma en master in de Verpleegkunde en de vroedkunde
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.3/5.0 (3)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid