Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit GGW > Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Ik wil me inschrijven in de master in de verpleegkunde en de vroedkunde en wil werken en studeren combineren. Hoe gaat dit dan precies? Op welke dagen heb ik les?

Oplossing

Zowel voor het schakelprogramma als voor de masteropleiding werd een werkstudententraject uitgetekend. De opleiding is zo georganiseerd dat je een voltijdse baan kunt combineren met een voltijdse opleiding. De colleges zijn geconcentreerd op twee lesdagen, dinsdag en donderdag van 13.45 uur tot 21 uur. 

 

De voltijdse opleiding duur 2 jaar: 1 schakeljaar en 1 masterjaar. 

Het is ook mogelijk om de opleiding deeltijds te volgen en deeltijds of voltijds te werken in alle mogelijke combinaties. 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik wil starten met de opleiding master verpleegkunde en vroedkunde. Wat moet ik weten?
Ik moet nog een aantal vakken van het schakeljaar opnemen en wens dit te combineren met het masterjaar
Ik wil me deeltijds inschrijven voor het schakelprogramma Verpleegkunde en vroedkunde. Welke opleidingsonderdelen moet ik opnemen in mijn programma?
Ik wil me deeltijds inschrijven voor het masterjaar met afstudeerrichting ‘Verpleegkundig specialist’. Welke opleidingsonderdelen moet ik opnemen?
Ik wil me deeltijds inschrijven voor het masterjaar met afstudeerrichting 'Onderzoeker in gezondheid en zorg’. Welke opleidingsonderdelen moet ik opnemen in mijn programma?
Artikel details
Artikel ID: 158
Categorie: Schakelprogramma en master in de Verpleegkunde en de vroedkunde
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (8)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid