Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie > Helpdesk Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Intern voorbereidingsprogramma Master TEW:BK na behalen diploma MMLM of MOM

Oplossing

Wanneer je reeds een diploma master maritiem en logistiek management of master organisatie en management behaalde, kan je via een verkort voorbereidingsprogramma instromen in de master TEW: bedrijfskunde. Omdat je zowel in het voorbereidingsprogramma zelf als in de master recht hebt op een aantal vrijstellingen, kun je op 2 semesters het diploma master TEW: bedrijfskunde behalen.

Je schrijft je in voor het voorbereidingsprogramma TEW: bedrijfskunde en registreert daarin volgende opleidingsonderdelen (OO): (als je reeds een credit behaalde voor wiskundige methoden en technieken in het schakelprogramma organisatie en management of maritiem en logistiek management, neem je dit opleidingsonderdeel niet opnieuw op) 

 

 • Vooropleiding organisatie en management:
  • Digital organisation (6 sp)
  • Transportbedrijfseconomie (3 sp)
  • Wiskundige methoden en technieken (6sp)
 • Vooropleiding maritiem en logistiek management:
  • Inleiding tot de financiële verslaggeving (3 sp),
  • Principles of marketing (3 sp)
  • Principles of financial management (3 sp)
  • Principles of management accounting (3 sp)
  • Digital organisation (6 sp)
  • Wiskundige methoden en technieken (6 sp)

Je schrijft je ook in voor de master TEW: bedrijfskunde en registreert daarin alle OO die je nog niet volgde (je kunt de credits voor OO die je binnen master organisatie en management of master maritiem en logistiek management behaalde opnieuw inzetten in je major/minor of keuzeruimte indien ze hetzelfde studiegidsnummer hebben).

Als je 'Strategic management' behaald hebt in de master organisatie en management, telt dit mee in plaats van 'Strategisch management'.

De masterproef ga je nog niet kunnen toevoegen aan je studieprogramma, omdat je nog een inschrijving in het voorbereidingsprogramma hebt. Om deze te laten toevoegen in februari, volg je volgende stappen:

 • Je dient hiervoor dezelfde deadlines te respecteren als de andere masterproefstudenten wat betreft het registreren van je onderwerp en het indienen van procesevaluaties.
 • Ook moet je alvast je masterproef opnemen in je winkelwagentje in SisA. Deze deadlines vind je in de masterproefhandleiding op Blackboard. Indien je dan in februari slaagt voor de opleidingsonderdelen uit het eerste semester van het VP en je behaalt goede deelscores op de jaaropleidingsonderdelen, voegen we na de officiële bekendmaking van de resultaten in februari de masterproef aan je programma toe en sturen we een e-mail ter bevestiging.

Nadat je ingeschreven bent en alle opleidingsonderdelen hebt toegevoegd, laat je ons via een nieuw ticket in de helpdesk weten dat je een student bent in deze situatie. Wij zorgen dan dat alle vrijstellingen correct in het systeem komen.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Waar vind ik de werkcolleges van 'Management en organisatie' terug?
EXCHANGE - Wat met mijn inschrijving aan de UAntwerpen?
Wanneer ben ik geslaagd?
Kan ik voor verschillende opleidingen tegelijk ingeschreven zijn?
Wat is studievoortgangsbewaking?
Artikel details
Artikel ID: 220
Categorie: Studieprogramma
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.7/5.0 (3)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid