Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie > Helpdesk Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Waaraan moet ik voldoen om te kunnen afstuderen in februari?

Oplossing

Afstuderen in februari kan enkel wanneer je nog opleidingsonderdelen hebt af te werken van het eerste semester en/of de masterproef.

Wanneer je ervoor kiest om in februari af te studeren in de bachelor met nog een tekort voor een opleidingsonderdeel uit het tweede semester (d.i. gedelibereerd te worden) en je wordt niet geslaagd verklaard, is er geen mogelijkheid om dit opleidingsonderdeel nog af te leggen in juni. Je kan dit opleidingsonderdeel dan enkel afleggen in de tweede zittijd.

Om te kunnen afstuderen in februari moet je jezelf registeren via je SisA selfservice (Studieprogramma > Aanvragen > Afstuderen > Afstuderen in februari). Je kan deze aanvraag uitvoeren vanaf 1 november tot en met 2 januari. De uiterste deadline is dus 2 januari. Doe je deze aanvraag niet, zal je naar de juni-zittijd verwezen worden. Kan je deze aanvraag niet doen, dan stuur je een mail naar onderwijs.fbe@uantwerpen.be met als onderwerp 'AFSTUDEREN FEBRUARI 20XX'.

Let op: wanneer je aangeeft in februari te willen afstuderen, geef je aan de eerste zittijd te willen afsluiten na het eerste semester. Als het blijkt dat je toch niet kan afstuderen, is het niet mogelijk om examens af te leggen of de masterproef in te dienen in het tweede semester.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik moet alleen mijn masterproef nog afwerken. Wat moet ik doen?
Moet ik een aanvraag indienen om af te studeren?
Waar en wanneer moet ik mij inschrijven voor de tweede zittijd?
Wat moet ik doen als ik een examen niet wil afleggen?
EXCHANGE - Hoe dien ik een aanvraag in voor een uitwisselingsprogramma?
Artikel details
Artikel ID: 175
Categorie: Deliberatie en diploma
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (18)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid