Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Rechten
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Rechten > Helpdesk Faculteit Rechten > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Schakel - Wat indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn voor het Juridisch practicum van mijn voorkeur?

Oplossing

Studenten schrijven zich bij de start van het academiejaar in voor het algemene Juridisch practicum 1200RECJPR. De manier waarop de toebedeling van de practica zal gebeuren, zal op Blackboard verschijnen.

De plaatsen van de practica zijn beperkt om de interactie te maximaliseren. Er bestaan geen wachtlijsten voor de practica. 

In het Juridisch practicum staat het aanleren van de vaardigheden centraal, de juridische invulling hierbij is van ondergeschikt belang. Het gaat hier eerder om het inoefenen van de mondelinge en de schriftelijke vaardigheden aan de hand van een geschiltraject en een adviestraject. Net omdat het uitvoeren van schriftelijke en mondelinge opdrachten centraal staat, wordt het studentenaantal voor het juridisch practicum beperkt gehouden om zo een meer persoonlijke begeleiding te garanderen.

 

Wij hopen dat het andere practicum, dat je dan noodgedwongen dient te volgen, je niet demotiveert, maar dat het je net uitdaagt om jouw juridische vaardigheden verder te ontwikkelen. In de masteropleiding kan je je dan verder verdiepen in het recht van jouw voorkeur.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Bachelor- Wat indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn voor het Juridisch practicum van mijn voorkeur?
Werkstudenten - Wat zijn de beperkingen voor het Juridisch practicum?
Artikel details
Artikel ID: 259
Categorie: Schakelprogramma rechten
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid