Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Rechten
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Rechten > Helpdesk Faculteit Rechten > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Studeren in het buitenland - Hoe maak ik een Learning Agreement op in Mobility Online?

Oplossing

De Learning Agreement (LA) is een studieovereenkomst tussen de student, de thuisuniversiteit en de gastuniversiteit. Ze vormt een belangrijk onderdeel van je uitwisselingsadministratie.
De LA bevat de vakken die je in het buitenland wil volgen én de vakken die je in ruil daarvoor aan de UAntwerpen niet moet opnemen.*

Het ingeven van de vakken en het downloaden van de Learning Agreement gebeurt in de desbetreffende (verplichte) stap in Mobility Online.

Lees aandachtig de (Stap 4 punt 4. Learning Agreement (voorlopige vakkenselectie)) (Dashboard > Mijn opleiding > Internationale ervaring > Lange internationale mobiliteit > Faculteit Rechten > Studeren in het buitenland in de Nederlandstalige master > Stap 4: administratieve en praktische voorbereidingen (4. Learning Agreement) Studentenportaal Universiteit Antwerpen (uantwerpen.be))om deze stap in orde te brengen.

* Voor bestemmingen buiten Europa en Zwitserland wordt een eenvoudigere Learning Agreement gebruikt, aangezien zij niet gebonden zijn aan de Europese regelgeving.

--- 

Wat is het verschil met de 'Aanvraag vakkenpakket buitenland'?

- De Learning Agreement is een administratieve stap in Mobility Online en is gelinkt aan het Erasmus programma en de beurs.
- De Aanvraag vakkenpakket buitenland is een academische aangelegenheid, waarbij de faculteit de vakken inhoudelijk nakijkt.

Je Learning Agreement moet je ten laatste op 15 juni (uitwisseling 1e semester) of 15 december (uitwisseling 2e semester) opladen, dus ruim voor de start van je uitwisseling en vóór je 'Aanvraag vakkenpakket buitenland' goedgekeurd werd.

Als er n.a.v. van de bespreking van je 'Aanvraag vakkenpakket buitenland' wijzigingen zijn in je studieprogramma in het buitenland, moet je dit opgeven in de stap ‘Changes to Learning Agreement’ in Mobility Online, waar je toe komt tijdens je uitwisseling.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Studeren in het buitenland - Wat is een Learning Agreement en hoe volg ik dit op?
Studeren in het buitenland - Wat is een 'Aanvraag vakkenpakket buitenland'?
Studeren in het buitenland - Hoe stel ik mijn vakkenpakket in het buitenland samen?
Studeren in het buitenland - Buitenlandse vakken in SisA
Studeren in het buitenland - Studieprogramma tijdens het academiejaar van uitwisseling
Artikel details
Artikel ID: 254
Categorie: Internationalisering
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (5)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid