Universiteit Antwerpen Helpdesk Ontwerpwetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk OW > Helpdesk Ontwerpwetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Ik wil mij inschrijven voor de masterproef maar krijg een foutmelding.

Oplossing

Ben je in het bezit van een bachelordiploma maar kan je niet inschrijven op het opleidingsonderdeel 'masterproef' dan heeft dit waarschijnlijk te maken met je inschrijving voor een masteropleiding. Het toevoegen van een masterproef aan je studieprogramma in SisA kan pas de dag nadat je bent ingeschreven voor een masteropleiding.
Je wacht dus best 24 uur en probeert daarna opnieuw het opleidingsonderdeel 'masterproef' toe te voegen aan je studieprogramma.

Beschik je nog niet over een bachelordiploma en combineer je een opleiding (bachelor, voorbereidings- of schakelprogramma) met een masteropleiding, dan kan je het opleidingsonderdeel 'masterproef' niet toevoegen aan je studieprogramma. Je meldt dit aan de helpdesk Ontwerpwetenschappen via 'maak een nieuw ticket aan'.
De studentenadministratie van de Faculteit Ontwerpwetenschappen zal nagaan of je het opleidingsonderdeel 'masterproef' mag opnemen in je studieprogramma.

 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Waar vind ik het masterproefreglement?
Een opleidingsonderdeel waarvoor een credit werd behaald, verschijnt tijdens de samenstelling van mijn studieprogramma niet in het modeltraject of mijn vereisten in SisA.
Krijg je een foutmelding bij het inschrijven op opleidingsonderdelen in SisA
Artikel details
Artikel ID: 190
Categorie: Studieprogramma samenstellen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.8/5.0 (11)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid