Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


mentoraat Taal- en Letterkunde

Oplossing

Zoals vorig academiejaar organiseert de OCTLET ook dit jaar terug een mentoraat. Het belangrijkste verschil tov vorig jaar is dat de studenten dit jaar zelf moeten inschrijven om lid te worden van een mentoraatsgroepje. Zo’n groepje telt max. 15 studenten, en komt geregeld samen, op campus of op verplaatsing. Het gaat hier niet om vakspecifieke ondersteuning, maar wel heeft het mentoraat de bedoeling om studenten met elkaar te verbinden, problemen die verband houden met studeren (studiemethode, studieplekken, planning, informatie over studieprogramma …) tijdig op te vangen en te kunnen signaleren, doorverwijzen of aanpakken. Het mentoraat fungeert dus als een brede EHBO post: "Eerste Hulp Bij Ondersteuning: bij wie kan je terecht, waarvoor?", en ondertussen is het natuurlijk een fijne manier om verschillende medestudenten uit allerlei opleidingen en talencombinaties beter te leren kennen.

 

Jullie vinden de groepen (er zijn 4 groepen, met 1 reservegroep [groep 5] die apart staat  voor het geval de eerste 4 groepen volzet zijn) via de specifieke BB cursus "UA_FLW_MENTL: Mentoraat Taal- en Letterkunde".

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Starten in je bachelor taal- en letterkunde: hoe stel ik mijn collegerooster samen?
Artikel details
Artikel ID: 165
Categorie: algemeen
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid