Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Overbruggingsonderwijs: Ik wens deel te nemen aan het overbruggingsonderwijs van de faculteit FBD maar kan nog niet inschrijven als student.

Oplossing

Als je wil deelnemen aan het overbruggingsonderwijs van de Faculteit Farmaceutische, Biomedische en Diergeneeskunde Wetenschappen (FBD) moet je normaal reeds ingeschreven zijn voor de opleiding.

Volgende uitzondering wordt gemaakt voor de studenten die nog moeten deelnemen aan de ijkingstoets diergeneeskunde of het toelatingsexamen arts:

Studenten die ingeschreven zijn voor deelname aan de ijkingstoets diergeneeskunde krijgen op 18 augustus a.s. een uitnodigingsmail voor de ijkingstoets. Bovenaan deze mail staat het toegekende ijkID. Vanaf 18 augustus (12u) kunnen studenten die willen deelnemen aan het overbruggingsonderwijs van FBD (maar natuurlijk nog niet ingeschreven zijn) registreren voor het overbruggingsonderwijs met dit ijkID. Het registreren gebeurt via het formulier op deze site: https://www.uantwerpen.be/nl/overuantwerpen/faculteiten/faculteit-fbd/onderwijs/starten-als-student/overbrugging/inschrijven/

Alle studenten die ingeschreven zijn voor deelname aan het toelatingsexamen arts hebben normaal na inschrijving een examennummer van de organisator gekregen. Vanaf 18 augustus (12u) kunnen studenten die willen deelnemen aan het overbruggingsonderwijs van FBD (maar natuurlijk nog niet ingeschreven zijn) registreren voor het overbruggingsonderwijs met dit examennummer. Indien je geen examennummer hebt gekregen, kan je je ook registreren met je rijksregisternummer.  Het registreren gebeurt via het formulier op deze site: https://www.uantwerpen.be/nl/overuantwerpen/faculteiten/faculteit-fbd/onderwijs/starten-als-student/overbrugging/inschrijven/

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen COVID-19: Leerkredietregeling Vlaamse overheid en Universiteit Antwerpen
Document: Hoe bekom ik attesten voor het (uitdovende) betaald educatief verlof (BEV)?
Inschrijving: Ik ben ingeschreven voor een interuniversitaire opleiding aan een andere universiteit maar moet ook opleidingsonderdelen volgen aan de Universiteit Antwerpen. Hoe kan ik me hiervoor registreren?
Inschrijving: Ik ben ingeschreven maar ik wil mijn inschrijving in de opleiding wijzigen (bijkomende inschrijving/uitschrijving).
Persoonsgegevens: Waar vind ik mijn rijksregisternummer of BIS nummer?
Artikel details
Artikel ID: 400
Categorie: Inschrijven en uitschrijven voor je opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.7/5.0 (3)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid