Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Document: Ik kan wegens studieredenen niet deelnemen aan de verkiezingen van 09 juni 2024. Hoe kan ik een volmacht geven?

Oplossing

Via je SisA selfservice zal je van 15 april tot en met 09 juni 2024 een deels ingevuld volmachtformulier kunnen downloaden dat je kan gebruiken om aan derden een volmacht te geven indien je wegens studieredenen niet kan deelnemen aan de verkiezingen van zondag 9 juni 2024.  Meer informatie over het geven van de volmacht vind je op de website van de verkiezingen.

Het formulier dat je kan downloaden via je SisA selfservice bevat zowel een Nederlandstalige als een Franstalige versie. Gebruik enkel de versie die op jouw situatie van toepassing is. Zorg bij het afdrukken ook dat je de wettelijke bepalingen (pagina 2 of 4) op de achterzijde van het formulier (pagina 1 of 3) afdrukt.

Tenslotte dien je op het formulier bovenaan zeker de naam van de relevante parlementen te vermelden (zie je oproepingsbrief).

Vanuit de federale overheid wordt evenwel sterk aangeraden om toch zelf deel te nemen aan de verkiezingen. Naar aanleiding hiervan tracht de universiteit het aantal examens op 10 juni ook zeer sterk te beperken. Neem voor meer informatie over de examens op 10 juni contact op met je faculteit.

Er worden geen aparte volmachtformulieren ingevuld. Dank voor je begrip.

Misbruik van attesten kan leiden tot sancties.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 268
Categorie: Documenten (studiebewijzen, studentenkaart, accountgegevens)
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid