Universiteit Antwerpen Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Helpdesk Centrale Onderwijsadministratie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Inschrijving: Informatie over de verwerking van aanvragen "Opleiding stoppen/extra inschrijving"

Oplossing

Indien je een aanvraag "Opleiding stoppen/extra inschrijving" via je SisA selfservice hebt ingediend, bijvoorbeeld voor een uitschrijving of een bijkomende inschrijving, zal deze in één van de volgende dagen verwerkt worden.

De verwerking van dergelijke aanvragen is complexer en vraagt meer tijd.  Tevens is het momenteel zeer druk door een groot aantal herinschrijvingen en nieuwe inschrijvingen waaraan we prioriteit moeten geven.

Het is niet nodig om naar een stand van zaken te informeren.  Je kan de status van de verwerking volgen via 'historiek aanvragen' in je selfservice.

Dank voor je begrip.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Herinschrijving: Informatie over de verwerking van aanvragen "Herinschrijving academiejaar 2021-2022"
Inschrijving: Ik ben ingeschreven maar ik wil mijn inschrijving in de opleiding wijzigen (bijkomende inschrijving/uitschrijving).
Inschrijving: Kan ik via mijn SisA-selfservice mijn opleiding wijzigen?
Uitschrijving: Moet ik mij via mijn SisA-selfservice uitschrijven voor mijn opleiding?
Inschrijving: Ik heb mij volgens de voorziene procedure ingeschreven en mijn inschrijving werd verwerkt door de centrale studentenadministratie. Kan ik mijn inschrijving nog annuleren?
Artikel details
Artikel ID: 166
Categorie: Inschrijven en uitschrijven voor je opleiding
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.0/5.0 (8)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid