Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit GGW > Helpdesk Faculteit Geneeskunde- en Gezondheidswetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Ik ben ingeschreven in een modeltraject maar krijg toch roosterconflicten

Oplossing

DOELGROEP: bachelor revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Om roosterconflicten of eventuele overlappingen tijdens de examenperiode te vermijden, vragen we jou om bij de registratie eenzelfde groep te kiezen voor alle opleidingsonderdelen. De opleidingsonderdelen worden bijna allemaal aangeboden in 9 praktijkgroepen (PR01, PR02…). Voor elk opleidingsonderdeel kies je eenzelfde praktijkgroep.

Indien je voor een bepaald opleidingsonderdeel NIET kan inschrijven in de door jou gekozen groep, schrijf je dan NIET in een andere groep in voor dat opleidingsonderdeel, maar stuur een bericht via deze helpdesk, zodat hiervoor een gepaste oplossing kan gezocht worden.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik ben ingeschreven voor de opleiding revaki, maar ik krijg in SisA een heleboel roosterconflicten
Ik kan me bij revalidatiewetenschappen en kinesitherapie niet voor alle opleidingsonderdelen in eenzelfde praktijkgroep inschrijven.
Ik kan me niet inschrijven voor een bepaald opleidingsonderdeel binnen bachelor revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.
Ik wil inschrijven voor de bachelor revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - hoe doe ik dit best?
Mag ik van groep wisselen?
Artikel details
Artikel ID: 118
Categorie: Collegeroosters
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.3/5.0 (15)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid