Universiteit Antwerpen Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Sociale Wetenschappen
Vaak gestelde vragen
Helpdesk Faculteit Sociale Wetenschappen > Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Sociale Wetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Keuze seminarie Master Communicatiewetenschappen en Master Filmstudies

Oplossing

Bij het vastleggen van je vakkenpakket in de selfservice binnen de SISA omgeving voor het komende academiejaar, zal je geen keuze van seminarie kunnen bepalen via deze weg.

Hiervoor zal een online inschrijvingsformulier beschikbaar gesteld worden op Blackboard onder de community van je masteropleiding. Gelieve daarom de infosessie bij te wonen bij de start van het academiejaar. Vanaf 22 september (19 uur) voor de master Filmstudies en 23 september (18 uur) voor de master Communicatiewetenschappen kan u uw voorkeur aangeven. Meer informatie hierover ontvangt u op de infosessie. Het opnemen van een seminarie is enkel toegelaten als u in uw diplomajaar van uw masteropleiding zit (met uitzondering van de masterproef en het masterproef-seminarie).

Na de afsluitingsperiode zal de onderwijsadministratie een overzicht publiceren op de BB valven, alsook het betreffende seminarie aan uw vakkenpakket koppelen.

De website voor het doorgeven van je keuze wordt afgesloten op maandag 5 oktober om 23u59  voor de master Filmstudies en donderdag 8 oktober om 23.59 uur voor de master Communicatiewetenschappen en doorgegeven aan de opleidingscommissie. Studenten die nog geen keuze hebben opgegeven, moeten hun aanvraag rechtstreeks indienen bij de onderwijsadministratie FSW via http://fswhelp.be

 

 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Keuze Methoden seminaries master politieke communicatie
Keuze 'Research methods' master Political Science
Minimumvoorwaarden voor toelating tot de master als de bacheloropleiding nog niet volledig afgewerkt is
Overgangsmaatregel nieuw curriculum Master Communicatiewetenschappen academiejaar 2017 -2018
optieopleidingsonderdelen uit de master internationale betrekkingen
Artikel details
Artikel ID: 48
Categorie: Studieprogramma kiezen
Aantal bekeken: 1319
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.5/5.0 (30)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid