Universiteit Antwerpen Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Sociale Wetenschappen
Vaak gestelde vragen
Helpdesk Faculteit Sociale Wetenschappen > Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Sociale Wetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Overgangsmaatregel nieuw curriculum master SEW 2015-2016

Oplossing

In het curriculum master SEW 15-16 is er een aanpassing gebeurd wat betreft de methodologische vakken.

Studenten die nieuw instromen in de master SEW moeten 12sp aan methodologische vakken opnemen: zijnde verplicht “Seminar socioeconomic analysis” (6sp), aangevuld met een keuze uit “Toegepaste multivariate analyse” (6sp) of “Advanced Econometric Methods & Applications” (6sp). Voor de studenten die al gestart zijn aan de opleiding geldt binnen FSW de regel dat studenten automatisch inkantelen in de afstudeervereisten van het lopende academiejaar, onafgezien het academiejaar waarin zij gestart zijn.

Er wordt echter wel een overgangsmaatregel voorzien voor studenten ingeschreven in de opleiding voor 2015-2016 en al een credit hebben behaald voor “Toegepaste Multivariate Analyse” en “Advanced Econometric Methods & Applications”. In dit geval heeft de student 12sp aan methodologische vakken behaald en valt de verplichting van het opnemen van het seminarievak weg. Studenten mogen dit laatste vak nog altijd onder de keuzevakken opnemen.

Wat betreft een student die alleen een credit heeft behaald voor “Toegepaste Multivariate Analyse” en niet voor “Advanced Econometric Methods & Applications” of andersom en die afstudeert in juni, zal de student prioritair het seminarievak moeten opnemen. Het methodologische vak dat hij/zij niet behaald heeft, mag terug worden opgenomen onder de keuzevakken, maar dit is niet verplicht.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Overgangsmaatregel schakelprogramma sociologie – vooropleiding sociaal werk
Artikel details
Artikel ID: 114
Categorie: Studieprogramma kiezen
Aantal bekeken: 292
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (2)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid