Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie > Helpdesk Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


EXCHANGE - Studieprogramma: Wat met het opleidingsonderdeel 'Onderzoeksmethodologie?

Oplossing

Vanaf het academiejaar 2019-2020 is er een nieuw opleidingsonderdeel onder de naam “Onderzoeksmethodologie” in bepaalde bacheloropleidingen. 

Dit onderdeel zal gegeven worden in het tweede semester in meetellen voor 3ECTS aan studenten van de 2e bachelor. Echter, in academiejaar 2020-2021 zal dit uitzonderlijk ook gegeven worden aan studenten die de bachelorproef afleggen. Voor deze groep zal dit opleidingsonderdeel plaatsvinden in het eerste semester.  

Dit opleidingsonderdeel is verplicht en is niet vervangbaar in het buitenland en dient dus in zelfstudie uitgevoerd te worden. 

Het opleidingsonderdeel bachelorproef blijft 6ECTS vertegenwoordigen in de programma’s van de 3e Bachelor.   

Update September 2019:

Ga je in het eerste semester op uitwisseling, dan volg je onderzoeksmethodologie in het tweede semester aan de UAntwerpen.Bij je inschrijving in SisA kies je dan het onderdeel met studiegids nummer 1209TEWBDKLet hier goed op, want dit zal NIET de studiegidsnummer zijn die SisA je automatisch voorstelt. 

Ga je in het tweede semester op uitwisseling, dan volg je onderzoeksmethodologie in het eerste semester aan de UAntwerpen. Bij je inschrijving in SisA kies je dan het onderdeel met studiegids nummer 1307TEWBDK.

 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen EXCHANGE - Studieprogramma: Vervangen onderdeel ander semester?
EXCHANGE - Studieprogramma: Kan een onderdeel in zelfstudie?
Waaraan moet ik voldoen om te kunnen afstuderen in februari?
Hoe stel ik mijn studieprogramma samen in de bachelor SEW?
Ik ben geslaagd in de eerste zittijd voor een opleidingsonderdeel, maar zou graag in de tweede zittijd mijn score verhogen, kan dit?
Artikel details
Artikel ID: 207
Categorie: Uitwisselingen, zomerprogramma's en stages
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.3/5.0 (6)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid