Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie > Helpdesk Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


EXCHANGE - Wanneer worden mijn buitenlandse resultaten toegevoegd in SisA?

Oplossing

Omdat we de meeste buitenlandse Transcript of Records niet tijdig ontvangen, heeft de faculteit beslist dat alle resultaten van de externe opleidingsonderdelen in juni ingevoerd worden in Sisa.

Indien je op uitwisseling gaat in het tweede semester en we hebben je Transcript of Records niet tijdig ontvangen, dan zullen je resultaten pas in Sisa beschikbaar zijn na de tweede zittijd.

Indien je wil weten hoe je buitenlandse resultaten worden omgezet, kan je de omzettingstabel van de faculteit consulteren via het Studentenportaal.  

Mijn bestemming staat gekend om het geven van hoge punten. Krijg ik hierdoor een (onterecht) voordeel ten aanzien van studenten die niet op uitwisseling gaan?

De omzetting die de UAntwerpen hanteert voert beperkte correcties uit (maximaal 20%) maar een geslaagd onderdeel in het buitenland resulteert nooit in een onvoldoende in Antwerpen. Deze correctie gebeurt voor een aantal bestemmingen om het risico op verkrijgen van een onterecht voordeel te verlagen en is gebaseerd op meer dan 30 jaar aan empirische data. 

Studenten hebben het recht om de omzetting aan te vechten als ze kunnen aantonen dat deze een invloed heeft op de behaalde graad (bijvoorbeeld onderscheiding versus grote onderscheiding) bij de examencommissie op het einde van het diplomajaar. 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen EXCHANGE - Nominatie en applicatie? CORONA UPDATE
Moet ik een aanvraag indienen om af te studeren?
EXCHANGE - Studieprogramma: Mag ik een taalopleidingsonderdeel volgen in het buitenland?
EXCHANGE - Wat met mijn inschrijving aan de UAntwerpen?
EXCHANGE - Studieprogramma: Wat is de minor Special Topics?
Artikel details
Artikel ID: 202
Categorie: Uitwisselingen, zomerprogramma's en stages
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (13)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid