Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Farmaceutische, Biomedische en Diergeneeskundige Wetenschappen
Vaak gestelde vragen
Helpdesk Faculteit FBD > Helpdesk Faculteit Farmaceutische, Biomedische en Diergeneeskundige Wetenschappen > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


De aankomst- en vertrekdatum van mijn verblijf is een schatting. Ik ben niet zeker of dit de exacte data zijn. Is dit een probleem of mag ik het gewoon zo laten staan? Wat zijn de eventuele gevolgen voor de uitbetaling van de beurs?

Oplossing

Een schatting van de vertrek-en retourdatum is initieel voldoende. Van zodra de definitieve data bekend zijn, mag je deze doorgeven aan de faculteit en aan de Dienst Internationale Samenwerking (DIS) via OutgoingStudents@uantwerpen.be. Zij doen een eventuele aanpassing in Mobility-Online.

Vóórdat je het mobiliteitscontract ontvangt, zal DIS nog vragen om de verblijfsdata te herbevestigen in M-O., zodat ze zeker zijn dat ze de correcte verblijfsdata hebben. De beurshoogte die in het contract vermeld wordt, zal dan de maximale beurs zijn die je ontvangt.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Moeten de vertrek- en einddata aangepast worden op de Learning Agreement wanneer deze afwijken van de initieel opgegeven data?
Kan ik de erasmusperiode verlengen tijdens mijn verblijf? Wat gebeurt er met het beursbedrag?
Welke data moet je ingeven als aankomst- en vertrekdatum voor de aanvraag van een stage/studieverblijf in het buitenland?
Artikel details
Artikel ID: 128
Categorie: Naar het buitenland
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.3/5.0 (3)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid