Universiteit Antwerpen Universiteit Antwerpen - Centrum WeST
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Centrum WeST > Universiteit Antwerpen - Centrum WeST > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Kan ik na de kantooruren mijn boeken en / of cursussen afhalen?

Oplossing

Voor de verschillende boekendiensten is het mogelijk om je boeken na de sluitingstijd van de boekenwinkel af te halen. Bij Universitas en Acco gebeurt de bestelling online. Indien gewenst worden de boeken ter bewaring gelegd op Centrum WeST. 

 • Op dinsdag- en donderdagavond kan je het studiemateriaal op afspraak afhalen van 17 tot en met 19 uur* (bij Open Universiteit) (Blindestraat 14, eerste verdieping).

*Je kan enkel langskomen na een seintje vooraf (via helpdesk).

Wij bieden deze extra service gratis aan voor alle werkstudenten. Hieronder vind je de nodige informatie terug per boekendienst:

Boekendienst

Beschrijving

ACCO

 • Je stuurt een e-mail met je bestelling naar Acco.Antwerpen@acco.be. Je vermeldt daarin dat je werkstudent bent en dat je de bestelling wil laten deponeren bij Centrum WeST.
 • Acco maakt de bestelling klaar met overschrijving en stuurt jou en ons een mailtje. Je haalt je pakket op tijdens onze openingsuren en je vergeet natuurlijk niet om zo vlug mogelijk het juiste bedrag over te schrijven.
 • Meer informatie over Acco en boekenlijsten vind je op www.acco.be→ Kies een school → Faculteit → Fase → Voeg dit vak toe. Je kan ook zoeken via de optie 'Kies een rubriek'.
UNIVERSITAS

 

 • Via de webshop van Universitas kan je boeken online bestellen en betalen. Indien je de cursussen niet kan ophalen tijdens de normale kantooruren kan je ze laten deponeren bij Centrum WeST.
 • Dit is enkel mogelijk voor de Stadscampus, Campus Mutsaard en Campus Groenenborger/Middelheim. 

CURSUSDIENST SOFIA

 • (Werk)studenten die studeren aan de Faculteit Rechten, kunnen diverse boeken en cursussen aankopen via de cursusdienst Sofia. Deze cursusdienst is elke maandag en donderdag open van 12u45-13u45, of na afspraak. Als je het benodigde studiemateriaal doorgeeft via de helpdesk, halen wij alles voor je op!
 • Via de cursusdienst Sofia kan je ook een gratis kopie aanvragen van de publicatie: 'Juridische verwijzingen en afkortingen' of je kan deze hier downloaden.

CURSUSDIENST WEDUC

 • Wie studeert aan de Faculteit TEW, kan een aantal boeken en cursussen aankopen via de cursusdienst WEDUC. Na de online betaling kan je aangeven dat je het boekenmateriaal graag zou willen ophalen bij Centrum WeST.
 • Eenmaal Centrum West het boekenmateriaal heeft ontvangen wordt je per e-mail op de hoogte gesteld.

CURSUSDIENST OP BUITENCAMPUSSEN

 • Het is mogelijk om cursussen af te halen buiten de openingsuren: alleen voor werkstudenten en op afspraak. Stuur ons een bericht in de helpdesk voor meer info.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Kan ik een afspraak maken met Centrum WeST tijdens de avonduren?
Hoe maak ik een afspraak met iemand van Centrum WeST?
Hoe maak ik een afspraak met iemand van Centrum WeST?
Hoe werkt de helpdesk?
Algemeen: Informatie over de helpdesk voor werkstudenten
Artikel details
Artikel ID: 107
Categorie: Praktische informatie
Datum toegevoegd: 2015-02-23 11:38:52
Aantal bekeken: 340
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (2)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

© UAntwerpen Privacybeleid